Leder du efter underholdning til firmafesten eller søger du ideer til teambuilding har vi nogle gode tilbud.

Vi tilbyder aktiviteter til små grupper og har kapacitet til at afholde arrangementer for flere hundrede deltagere.

Vores aktiviteter appellerer til alle målgrupper. Vi sætter en ære i, at kunne rumme alle og give alle en god oplevelse, hvor man både bliver udfordret, men samtidig ikke føler sig presset.

Fangerne på fortet er vores mest populære aktivitet. Arrangementet varer 2 – 3½ time. Vi kan afholde det på vores lokationer, eller hos jer.

I Fangerne på fortet bliver I delt i hold, som dyster imod hinanden.

Stratego er en lidt billigere løsning, der er velegnet til større grupper. Fra 21 personer. Her bliver I brikkerne i et spil stratego. Men det er ikke blot klassisk stratego. Vi har krydret det med nogle aktiviteter, hvor holdene dyster direkte i mod hinanden om ekstra point.

I stratego sættes samarbejde og kommunikation på en prøve. Det eneste vi behøver er en stor græsplæne eller et åbent område.

Adventurerace Har man prøvet Fangerne på fortet er Adventurerace en naturlig opfølger. Arrangementet er typisk spredt over større områder, holdet får udleveret et kort hvor de forskellige aktiveteter/opgaver er markeret. Det gælder nu om at finde og udføre aktiviteterne og komme retur til Adventure basen og få godkendt sine løsninger og få udleveret flere kort. Ved manglende godkendelse, udføres ekstra opgaver på basen.