Fangerne på Fortet

Fangerne på fortet henvender sig til firmaer og private. Velfungerende som teambuilding for større og mindre grupper. Har I lyst til en dag med sjove aktiviteter, med plads til alle, er dette aktiviteten I skal vælge.

Varighed

Mellem 2-3½ time alt efter deltagerantal.

Sted

Vi har flere faste lokaliteter i både København og Århus. Vores setup er mobilt – Vi kommer gerne til jer. Dog skal der betales transport udenfor København.

Pris

Min. 15 personer. Alm. udgave [12 baner] 550 kr. pr. deltager Stor udgave [18 baner] 700 kr. pr. deltager Rabat gives ved flere end 40 deltagere, ring og hør nærmere. Alle priser er ekskl. moms

Kort fortalt

Konceptet er stærkt inspireret af TV3’s populære underholdningsprogram. I bliver delt op i hold, der dyster imod hinanden. Hvert hold får tildelt en instruktør – en “passepartout”. I skal igennem forskellige typer af baner. Bl.a. slanger, masser af vand, balanceopgaver, gå på glasskår mm. Hver bane giver enten en nøgle eller en ledetråd, som skal bruges i skatkammeret. Afslutningsvis skal I til skatkammeret og samle guldmønter – det hold der samler mest guld har vundet.

Ufordringer for alle

I skal igennem enten 12 eller 18 baner. I vælger selv banerne ud (oversigt kan tilsendes pr. mail) Der er brug for alle – både tænkeren og muskelbundtet – ligesom I skal være gode til at samarbejde. Alle hold får, uanset om I er 15 eller 700 deltagere, en personlig service. Det er vigtigt for os, at alle føler, at de er en del af arrangementet.

Vi tilbyder

- Gamemaster
- Instruktør til hvert hold.
- Uddannede specialinstruktører til banerne med slanger eller klatring.
- Mulighed for selv at vælge baner.
- Præmier til vinderne.